ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Το evieboutara.gr εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο. Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου.

 

ΝΟΜΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτές τις ιστοσελίδες, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το Δικτυακό Τόπο, αν δεν αποδεχθείτε τους παρακάτω όρους.

 

1. Πνευματική Ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του evieboutara.gr, με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου που περιέχει ανήκουν στο evieboutara.gr ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

 

2. Ιστοσελίδες Τρίτων Μερών

Για να διευκολύνει την πρόσβασή σας στις ιστοσελίδες της, το evieboutara.gr μπορεί να συμπεριλάβει συνδέσεις με ιστοσελίδες του Internet, οι οποίες αποτελούν ιδιοκτησία τρίτων ή τις διαχειρίζονται τρίτοι και ευθύνονται οι ίδιοι για το περιεχόμενο τους.

 

3. Περιορισμός Ευθύνης

Το evieboutara.gr έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης). Το evieboutara.gr δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο.

4. Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Το evieboutara.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

5. Εγγύηση Προϊόντων

Σε όλα τα εμπορεύματα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος προσφέρεται η εγγύηση του κατασκευαστή. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε κάποια αγορά και έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με το προϊόν, τον κατασκευαστή ή την χρονική διάρκεια της προσφερόμενης εγγύησης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω των τρόπων επικοινωνίας που αναφέρονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 

6. Πολιτική Τιμών

Οι τιμές των προϊόντων οι οποίες αναγράφονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α. 24%), καθορίζονται από την εταιρεία μας και είναι ανταγωνιστικές των τιμών της αγοράς. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει το δικαίωμα αλλαγής των τιμών χωρίς ειδοποίηση. Βεβαίως, ο πελάτης καταβάλλει το ποσό το οποίο αναγράφεται στην παραγγελία του και δεν παίζει ρόλο αν μέχρι την ημερομηνία παράδοσης η τιμή έχει μεταβληθεί.

 

7. Ισχύον Δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του evieboutara.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

 

8. Αποστολές Προϊόντων

Το evieboutara.gr για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας συνεργάζεται με τη SPEEDEX και την Deliver_It Logistics. Η παραγγελία σας αποστέλλεται εντός τριών ήμερων εκτός από προϊόντα όπου η διαθεσιμότητά τους είναι διαφορετική (αναγράφεται στις λεπτομέρειες προϊόντος). Σε περίπτωση που η παραγγελία σας δεν μπορεί να εκτελεστεί για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Τέλος για ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση.

Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται βάσει του πεδίου “Περιφέρεια”. Για απομακρυσμένες περιοχές (χωριά κτλ) επιλέξτε “Απομακρυσμένες Περιοχές” διότι η χρέωση είναι διαφορετική. Αν διαπιστωθεί λάθος στο πεδίο “Περιφέρεια” θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περαιτέρω ενέργειες.

 

Τιμοκατάλογος αποστολών
Εντός Ελλάδος
Speedex Για αγορές έως 70€ 4,50€
Speedex Για αγορές άνω των 70€ Δωρεάν
Box Now Για αγορές έως 40€ 3€
Box Now Για αγορές άνω των 40€ Δωρεάν

 

9. Ακύρωση & Υπαναχώρηση Αγοράς Προϊόντων

Ο καταναλωτής μπορεί χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε μέσο επικοινωνίας, να ακυρώσει μία παραγγελία η οποία δόθηκε με οποιοδήποτε μέσο επικοινωνίας, ώστε αυτή να μην εκτελεστεί, υπό την προϋπόθεση ότι αυτή δεν έχει ήδη εκτελεστεί (παραγγελίες που βρίσκονται σε στάδιο “Εκκρεμής” ή “Σε επεξεργασία” ή “Σε εξέλιξη”).

Έχετε το δικαίωμα να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή.

Η άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης από τον καταναλωτή είναι δυνατή εφόσον :

 • Επικοινωνήστε μαζί μας πρωτύτερα στο τηλέφωνο +30 6907942859 ή στο e-mail: info@evieboutara.gr με ένδειξη επιστροφή και αναφορά του κωδικού παραγγελίας.
 • Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται μέσα στη συσκευασία τους στην κατάσταση που σας παραδόθηκε, έχοντας φορεθεί μόνο για πρόβα κι όχι για χρήση.
 • Μαζί με τη συσκευασία  τους και τα έγγραφα που τα συνοδεύουν, όπως την απόδειξη αγοράς, την εγγύηση κ.τ.λ.
 • Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν.
 • Παρακαλούμε φροντίστε να είναι καλά συσκευασμένα, ώστε να μην υποστούν φθορές κατά τη μεταφορά τους. Το evieboutara.gr δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά του προϊόντος κατά τη μεταφορά της επιστροφής.

Σε περίπτωση επιστροφής κάποιου προϊόντος και μη αντικατάστασης του με κάποιο άλλο, το κατάστημα θα καταβάλλει το ποσό της παραγγελίας σας εντός 15 ημερολογιακών  ημερών από τη μέρα παραλαβής του αφαιρώντας τα έξοδα της αποστολής που κατέβαλε το κατάστημα για την αποστολή του πακέτου.  Ο χρήστης οφείλει, στη περίπτωση αυτή, να επιστρέψει με μέσο της επιλογής του και με δικά του έξοδα τα προιόντα στο κατάστημα, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που δήλωσε ότι υπαναχωρεί από τη αγορά.

Σας ενημερώνουμε ότι το evieboutara.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχών βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το evieboutara.gr έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων, και να προβεί μονομερώς σε μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι της απαίτησης του πελάτη.

10. Επιστροφή Προϊόντων ή Αντικατάσταση.

Σε περίπτωση πραγματικού ελαττώματος ή έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας, ο αγοραστής δικαιούται εναλλακτικά χωρίς επιβάρυνσή του α) επισκευή του προϊόντος ή β) αντικατάστασή του ή γ) αναλογική προς το ελάττωμα μείωση του τιμήματος ή δ) υπαναχώρηση από την πώληση.

Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να απαιτήσει χωρίς επιβάρυνσή του τη διόρθωση ή την αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον :

 • Η παραγγελία εκτελείται εσφαλμένα, δηλαδή παραδίδεται είδος άλλο από αυτό της παραγγελίας ή λάθος ποσότητα ή ελαττωματικό προϊόν ή κατεστραμμένη συσκευασία.
 • Επικοινωνήστε μαζί μας πρωτύτερα στο τηλέφωνο +30 6907942859 ή στο e-mail: info@evieboutara.gr με ένδειξη επιστροφή και αναφορά του κωδικού παραγγελίας.
 • Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται μέσα στη συσκευασία τους στην κατάσταση που σας παραδόθηκε, έχοντας φορεθεί μόνο για πρόβα κι όχι για χρήση.
 • Μαζί με τη συσκευασία  τους και τα έγγραφα που τα συνοδεύουν, όπως την απόδειξη αγοράς, την εγγύηση κ.τ.λ.
 • Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν.
 • Οι επιστροφές πραγματοποιούνται με την ταχυδρομική εταιρία που θα υποδείξει το κατάστημα στους πελάτες και με επιβάρυνση του καταστήματος.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα αλλαγής του προϊόντος εντός 15 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του με οποιοδήποτε άλλο προϊόν της αρεσκείας σας αντίστοιχης αξίας με το πρώτο ή μεγαλύτερης. Στην περίπτωση αυτή ο καταναλωτής επιβαρύνεται με νέα έξοδα αποστολής.

Προϊόντα που επιστρέφονται και δεν πληρούν τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων δε θα γίνονται δεκτά και θα επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής κι επιστροφής του προϊόντος που αντικαταστάθηκε.

 

Επιστροφή με Box Now

Σε περίπτωση που παρέλαβες την παραγγελία σου μέσω BoxNow και επιθυμείς να την επιστρέψεις, παρακαλούμε ακολούθησε τις οδηγίες που έλαβες κατά την επικοινωνία της παράδοσης για να την επιστρέψεις δωρεάν.

Σε περίπτωση που παρέλαβες την παραγγελία σου με κάποια άλλη μέθοδο ή επιθυμείς να στείλεις κάτι σε μας, μπορείς να βρεις την κοντινότερη θυρίδα δίπλα σου και να ολοκληρώσεις την αποστολή προς εμάς εύκολα και γρήγορα.

 

11. Τρόποι πληρωμής

Το κατάστημα evieboutara.gr για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς, ανάλογα με την τράπεζα που σας εξυπηρετεί . Παρακαλώ αναγράψτε το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας στο καταθετήριο ως αιτιολογία. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο +30 6907942859 ή αποστείλετε την απόδειξη πληρωμής με email στο info@evieboutara.gr. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί όταν εμφανιστεί το ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς μας. Παρακαλούμε, σημειώστε ότι αν κάνετε κατάθεση από τρίτη τράπεζα θα πρέπει να χρεωθείτε την προμήθεια και των δύο τραπεζών ώστε να κατατεθεί στον λογαριασμό μας ολόκληρο το ποσό της παραγγελίας σας.

 

Δικαιούχος – Όνομα Τράπεζας IBAN
Ευγενία Μπουτάρα – Εθνική Τράπεζα GR6301103780000037870200666
Ευγενία Μπουτάρα – Πειραιώς GR9201723570005357087705491

 

Με πιστωτική κάρτα
Το κατάστημα evieboutara.gr σε συνεργασία με το ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς σας δίνει την δυνατότητα να εξοφλήσετε το ποσό της παραγγελίας σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.

 

8. Cookies

Ο δικτυακός τόπος μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη/χρήστη/συνδρομητή ορισμένων υπηρεσιών και σελίδων του δικτυακού τόπου. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου, που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη/χρήστη/συνδρομητή και δε λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή αυτού. Χρησιμοποιούνται μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη/χρήστη/συνδρομητή σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του δικτυακού τόπου και για στατιστικούς λόγους, προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς ή για λόγους marketing . Ο επισκέπτης/χρήστης/συνδρομητής του δικτυακού τόπου μπορεί να ρυθμίσει το διακομιστή (browser) του κατά τέτοιο τρόπο, ώστε, είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του δικτυακού τόπου, είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/χρήστης/συνδρομητής των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων του δικτυακού τόπου δεν επιθυμεί τη χρήση cookies για την αναγνώριση του, δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές. Ο δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί cookies Google Analytics για ανώνυμα δημογραφικά στοιχεία και ενδιαφέροντα.

Τελευταία ενημέρωση του κειμένου 21 Φεβρουαρίου 2023.